Ervaar Keratop in een proefwoning!

Voordat we aan de slag gaan met nieuwe innovatieve producten, is het belangrijk om eerst een pilotproject uit te voeren. Tijdens zo’n pilot wordt duidelijk wat de voor- en nadelen zijn en welke verbeteringen er achteraf mogelijk zijn. Bovendien wordt het tijdens een pilot duidelijk of er een goede match is tussen het product en de verwerker of opdrachtgever.

Dit geldt ook voor Keratop. Uit ervaring weten we dat een proefwoning het ideale pilotproject is om woningcorporaties en verwerkers te laten kennismaken met de voordelen van werken met Keratop. Een proefwoning biedt de verwerker de mogelijkheid om ervaring op te doen met het product, terwijl de opdrachtgever het eindresultaat kan aanschouwen.

 

Voorbereiding

Als u kiest om een proefwoning te laten bouwen met Keratop, kunnen we met de voorbereiding beginnen. Keratop staat klaar om u gedurende het hele proces te ontzorgen. De eerste stap van de voorbereiding is het insturen van de bouwtekeningen van de badkamer, keuken en toilet, inclusief de afmetingen. Aan de hand van deze tekeningen zal Keratop een projectuitwerking maken, waarin wordt aangegeven hoeveel panelen, kit, hoekprofielen, enzovoort er nodig zijn. Zie de afbeelding hiernaast voor een voorbeeld van deze uitwerking.

 

Keratop toepassen in het werk

Wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om een proefwoning met Keratop te bouwen, zal er een instructeur vanuit Keratop aanwezig zijn tijdens de installatiedagen. Deze instructeur zal de vakmensen in de praktijk opleiden tot volwaardige Keratop-specialisten en begeleidt het hele project van begin tot eind.

Zodra de proefwoning klaar is, wordt er letterlijk door de woning gelopen om het eindresultaat te bekijken. De uitgevoerde werkzaamheden en het eindresultaat worden dan geëvalueerd. We waarderen een kritische blik!

Wanneer mogen we een proefwoning voor u realiseren? Keratop, dé nieuwe norm in tegelwerk!

Menu