Menu

Over ons

Ons product Keratop kent een lange historische aanloop. Keratop en Asselux (producent van Keratop) is ontstaan vanuit Asschert Tegels & Sanitair. Asschert legt de basis voor ieder interieur. Sinds 1975 realiseren we mooie en bijzondere tegelprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Asschert is begonnen als tegelzetbedrijf en in 1999 is de showroom in Neede geopend. Deze combinatie zorgt ervoor dat we van advies tot en met realisatie uit handen kunnen nemen. Veelal werken we aan hotel, horeca, wellness en retail projecten, maar ook verzorgen we complete woonhuizen. Dankzij een brede collectie keramische wand- en vloertegels inspireren wij jou met de nieuwste trends en ontwikkelingen. In 2008 is zusterbedrijf Asselux B.V. opgericht, gespecialiseerd in de vervaardiging van keramische maatwerkproducten. Apart maar ook gezamenlijk verzorgen wij gave projecten, voor zowel interieur als exterieur.

Met het oprichten van Asselux, is ook het product Keratop ontstaan. Medio 2006 bleek het steeds lastiger om échte vakmensen te krijgen en ondertussen werden de tegels steeds groter, met alle gevolgen van dien. Daarop ontstond het idee van een keramisch product, maar met een lichte constructie, waardoor het eenvoudig en snel te plaatsen is. De laatste 15 jaar hebben we het product continu door ontwikkeld en gebracht tot wat het nu is.

We doen dit nog steeds vanuit een familiebedrijf, waar doorontwikkeling en de toekomst belangrijker is dan resultaat vandaag.

Op de hoogte blijven?

Contact

    Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.