Over ons

Keratop kent een lange historische aanloop. Keratop en Asselux (producent van Keratop) is ontstaan vanuit Asschert Tegels & Sanitair. Asschert legt de basis voor ieder interieur. Sinds 1975 realiseren we mooie en bijzondere tegelprojecten voor de zakelijke en particuliere markt. Asschert is begonnen als tegelzetbedrijf en in 1999 is de showroom in Neede geopend. Deze combinatie zorgt ervoor dat we van advies tot en met realisatie uit handen kunnen nemen. Veelal werken we aan hotel, horeca, wellness en retail projecten, maar ook verzorgen we complete woonhuizen. Dankzij een brede collectie keramische wand- en vloertegels inspireren wij jou met de nieuwste trends en ontwikkelingen. In 2008 is zusterbedrijf Asselux B.V. opgericht, gespecialiseerd in de vervaardiging van keramische maatwerkproducten. Apart maar ook gezamenlijk verzorgen wij gave projecten, voor zowel interieur als exterieur.

Keratop

Met het oprichten van Asselux, is ook het product Keratop ontstaan. Medio 2006 bleek het steeds lastiger om échte vakmensen te krijgen en ondertussen werden de tegels steeds groter, met alle gevolgen van dien. Daarop ontstond het idee van een keramisch product, maar met een lichte constructie, waardoor het eenvoudig en snel te plaatsen is. De laatste 15 jaar hebben we het product continu door ontwikkeld en gebracht tot wat het nu is.

We doen dit nog steeds vanuit een familiebedrijf, waar doorontwikkeling en de toekomst belangrijker is dan resultaat vandaag.

Ons Team

Edo Oude Rikmanspoel

Mede-eigenaar

‘Als je alleen focust op resultaat, zal het nooit veranderen.’

Idse Konings

Verkoop buitendienst / Duurzaamheidsmanager

‘Als iedereen zegt wat hij doet en doet wat hij zegt dan ontstaat er meer rust en transparantie op de markt’

Harrie Ruiter

Instructeur

‘Ik krijg er energie van als ik mensen wat nieuws kan leren’

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

 

 

 

 

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu