Menu

Dé nieuwe norm in tegelwerk!

Sneller, lichter en eenvoudiger.

Wij leveren oplossingen, geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten, om snel en eenvoudig de badkamer, toilet en/of keuken te voorzien van keramisch tegelwerk.

We richten ons op woningbouwcorporaties, vastgoed beleggers, bouwbedrijven, verwerkers en prefab bouwers.

Wij zijn ontstaan vanuit de frustratie dat het voor een traditionele tegelzetter niet meer te doen is  om snel en met minimale overlast een badkamer of toilet te renoveren. Founder en CEO Mathijs Asschert bedacht daarop het product Keratop. ‘Met Keratop blijven we bij een keramische tegel, maar wel met de voordelen van een lichte constructie, die eenvoudig en snel te plaatsen is.’ Inmiddels innoveren wij ons door, door steeds meer prefab componenten te ontwikkelen.

 

Zie hiernaast een film van een klant die met ons product een volledig nieuw concept heeft opgezet. 

Renovatie oplossingen

Ons systeem is uiterst geschikt om badkamers, toiletruimtes en keukens heel snel en eenvoudig te renoveren. Met ons systeem kun je over het bestaande tegelwerk werken, zodat je niet eerst hoeft te slopen en opnieuw te stuccen. Eventuele hoogte verschillen zijn op te vullen met vulstroken.

Nieuwbouw oplossingen

Omdat ons systeem ondergrond onafhankelijk is toe te passen,  zijn wij juist enorm geschikt voor nieuwbouw situaties, waar we industrieel en snel de sanitaire ruimtes kunnen voorzien van keramisch tegelwerk. Wij kunnen semi-prefab componenten, op  maat aanleveren, zodat de badkamer industrieel kan worden vervaardigd.

Maak kennis met Keratop

Eigenlijk zul je ons product gewoon moeten ‘ervaren’. Dat kan! Wij kunnen binnen 4 weken een proefwoning realiseren. We sturen dan onze beste monteurs, om jullie mensen te helpen om de proefwoning te realiseren. Of vraag eerst een offerte aan om kennis te maken met ons Keratop product.

Keratop highlights

Minder afhankelijk van vakmensen

Met onze producten kunnen zij sneller renoveren en nieuwbouwen. Het product hoeft niet door tegelzetters geplaatst te worden, maar is door iedere vakman (met de juiste begeleiding en gereedschap) te plaatsen.

Nauwelijks overlast voor de bewoners

Doordat de panelen te snijden zijn en je ze aanbrengt met kit is er tijdens de montage nauwelijks sprake van overlast.

Circulair

Ons product is circulair verkrijgbaar, door toepassing van onze circulaire tape, zijn de wandpanelen eenvoudig te demonteren en te herplaatsen.

Recyclebaar

Je kunt de tegel van het XPS scheiden. Er zijn bedrijven die de tegelafwerking en het XPS-materiaal hergebruiken, zij maken hier weer nieuwe producten van.

Duurzaam geproduceerd

De keramische laag wordt geproduceerd onder Green Technology.

Zowel wijzelf als onze leveranciers werken aan de emissie uitstoot, oa. zelfvoorzienend d.m.v. zonnepanelen, het hergebruik van water, hergebruik van afval, scheiden van afval, elektrische transportmiddelen (heftrucks, etc.).

Onderhoudsarm

Door gebruik van de Keratop, welke kras- en kleurvast is, hittebestendig en wordt geproduceerd in een groot formaat tegel, heb je een duurzame en onderhoudsarme afwerkingslaag, oa. doordat we er nauwelijks voegen zijn. Daarnaast heeft het een veel langere levensduur.

Energiebesparend

Ons Keratop TecBoard Paneel is opgebouwd uit een keramische toplaag met een XPS-bodyplaat. Deze XPS-bodyplaat heeft een isolerende werking en zorgt ervoor dat de onderconstructie niet wordt opgewarmd (dit heb je bij traditioneel tegelwerk wel). Hierdoor ben je veel minder energie nodig om de ruimte te verwarmen en/of op een aangename temperatuur te houden.