Dé nieuwe norm in tegelwerk!

Hét circulaire tegelsysteem

Wij leveren oplossingen, geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten, om snel en eenvoudig de badkamer, toilet en/of keuken te voorzien van keramisch tegelwerk.

We richten ons op woningbouwcorporaties, vastgoed beleggers, bouwbedrijven, verwerkers en prefab bouwers.

Wij zijn ontstaan vanuit de frustratie dat het voor een traditionele tegelzetter niet meer te doen is  om snel en met minimale overlast een badkamer of toilet te renoveren. Founder en CEO Mathijs Asschert bedacht daarop het product Keratop. ‘Met Keratop blijven we bij een keramische tegel, maar wel met de voordelen van een lichte constructie, die eenvoudig en snel te plaatsen is.’ Inmiddels innoveren wij ons door, door steeds meer prefab componenten te ontwikkelen.

Renovatie oplossingen

Ons systeem is uiterst geschikt om badkamers, toiletruimtes en keukens heel snel en eenvoudig te renoveren. Met ons systeem kun je over het bestaande tegelwerk werken, zodat je niet eerst hoeft te slopen en opnieuw te stuccen. Eventuele hoogte verschillen zijn op te vullen met vulstroken.

Nieuwbouw oplossingen

Omdat ons systeem ondergrond onafhankelijk is toe te passen,  zijn wij juist enorm geschikt voor nieuwbouw situaties, waar we industrieel en snel de sanitaire ruimtes kunnen voorzien van keramisch tegelwerk. Wij kunnen semi-prefab componenten, op  maat aanleveren, zodat de badkamer industrieel kan worden vervaardigd.

Keratop highlights

Minder afhankelijk van vakmensen

In onze voortdurende inzet om renovatie- en nieuwbouwprojecten moeiteloos te laten verlopen, bieden wij innovatieve oplossingen die de afhankelijkheid van vakmensen verminderen. Met onze producten kunnen projecten sneller worden gerealiseerd dan ooit tevoren. Wat ons onderscheidt, is dat onze producten een revolutie teweegbrengen: ze elimineren de noodzaak van tegelzetters bij de installatie.

Wat onze producten zo uniek maken is dat ze niet alleen toegankelijk zijn voor ervaren vakmensen, maar ook voor elke professional die de juiste begeleiding en gereedschappen tot zijn beschikking heeft. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor een breed scala aan professionals om met vertrouwen en gemak onze producten te plaatsen en te integreren in hun projecten.

Onze producten zijn ontworpen om een naadloze en efficiënte installatie te bevorderen, ongeacht de achtergrond van de professional. We streven ernaar om de bouw- en renovatie-industrie te transformeren door de nadruk te leggen op flexibiliteit en kwaliteit, waarbij we professionals in staat stellen om met trots hun projecten te realiseren.

Nauwelijks overlast voor de bewoners

Wij van Keratop hechten veel waarde aan het minimaliseren van overlast voor bewoners, en daarom hebben we onze producten zo ontworpen dat ze een naadloze integratie in elk project mogelijk maken. Met onze panelen, die eenvoudig op maat kunnen worden gesneden en met kit kunnen worden aangebracht, garanderen we een montageproces met vrijwel geen overlast voor bewoners.

Het verminderen van hinder tijdens de installatie is een kernwaarde van onze innovatieve aanpak. De flexibiliteit van onze panelen stelt vakmensen en professionals in staat om de perfecte pasvorm te creëren voor elke ruimte, zonder dat dit gepaard gaat met complexe of tijdrovende procedures. Daarnaast maakt het gebruik van kit bij de installatie het mogelijk om met precisie en zonder rommel te werken, wat resulteert in een snelle en schone montage.

Met onze panelen, die vakkundig ontworpen zijn om naadloos op hun plaats te vallen, kunnen we samen een esthetisch aantrekkelijk resultaat bereiken zonder de ongemakken van traditionele installatiemethoden.

Circulair

Bij Keratop staan we voor duurzaamheid en innovatie, en dat komt tot uiting in ons circulair verkrijgbare product. Met trots introduceren we een oplossing die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een circulaire economie. Door het gebruik van onze baanbrekende circulaire tape, zijn onze wandpanelen gemakkelijk te demonteren en te herplaatsen.

Het hart van onze benadering is de toewijding aan duurzaamheid. Dankzij de geavanceerde technologie van onze circulaire tape kunnen onze panelen worden verwijderd zonder schade aan te richten, waardoor hergebruik mogelijk wordt. Of het nu gaat om het herinrichten van ruimtes of het verplaatsen van panelen naar een andere locatie, onze circulaire tape maakt dit proces moeiteloos en effectief.

Kiezen voor onze producten betekent niet alleen investeren in kwaliteit en design, maar ook in een ecologisch verantwoorde aanpak. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu door materialen op een verantwoorde manier te gebruiken en te hergebruiken. Met Keratop als uw partner bent u verzekerd van een product dat verder gaat dan oppervlakkige esthetiek, en zich inzet voor een duurzamere toekomst.

Recyclebaar

We staan we voor een toekomst die gebouwd is op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Onze tegels belichamen deze visie doordat ze volledig recyclebaar zijn. We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze tegels vervaardigd zijn met het XPS-materiaal, dat gemakkelijk van de tegel kan worden gescheiden.

Het proces is simpel maar baanbrekend: de tegel en het XPS-materiaal kunnen moeiteloos uit elkaar gehaald worden, waardoor recycling op een efficiënte manier kan plaatsvinden. We zijn er trots op samen te werken met bedrijven die deze materialen hergebruiken, ze nieuw leven inblazen en transformeren tot innovatieve nieuwe producten. Dit sluit naadloos aan bij onze toewijding aan een circulaire economie en het verminderen van afval.

Samen kunnen we een verschil maken door te streven naar hergebruik en een verminderde ecologische voetafdruk. Met Keratop als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw keuze bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Duurzaam geproduceerd

Keratop omarmt een toewijding aan duurzaamheid die diep verankerd is in onze bedrijfsprincipes. Onze keramische laag wordt vervaardigd volgens de hoogste groene normen, onder de noemer Green Technology.

We werken met onze leveranciers samen om op een complete manier minder vervuiling te maken en onze impact op het milieu kleiner te maken. Dit omvat een reeks maatregelen, zoals het gebruik van zonnepanelen om in onze eigen energiebehoeften te voorzien, het hergebruik van water om verspilling te minimaliseren, en het effectief scheiden en hergebruiken van afval om onze afvalstroom te verminderen.

Ons streven naar duurzaamheid strekt zich zelfs uit tot onze transportmiddelen, waarbij we gebruik maken van elektrische heftrucks en vergelijkbare voertuigen om onze ecologische impact te minimaliseren. We zijn vastberaden om bij te dragen aan een schoner milieu en om de standaard te zetten voor verantwoordelijkheid binnen onze sector.

We blijven ons inzetten om duurzame praktijken te bevorderen en een positieve impact op de wereld om ons heen te creëren.

Onderhoudsarm

Onderhoudsgemak staat bij hoog in het vaandel. Met onze Keratop-oplossing, die krasbestendig en kleurvast is, hittebestendig en in royale tegelformaten wordt vervaardigd, creëer je een duurzame en moeiteloos te onderhouden afwerking. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt doordat we minimale voegen gebruiken. Bovendien geniet je van een aanzienlijk langere levensduur.

Met Keratop streven we naar een afwerkingslaag die er niet alleen modern uitziet, maar ook weinig onderhoud vergt. Dankzij de sterke eigenschappen van onze Keratop-tegels hoef je je geen zorgen te maken over krassen, kleurvervaging of zelfs hitte. De ruime tegelformaten verminderen de noodzaak van voegen, wat zorgt voor een glad en gemakkelijk schoon te maken oppervlak.

Kiezen voor Keratop is kiezen voor een afwerking die meegaat en minimale inspanningen vergt om zijn prachtige staat te behouden. Wij zijn er om jouw projecten te voorzien van duurzame, hoogwaardige materialen die een investering in de toekomst vertegenwoordigen.

Energiebesparend

Besparen op energie is onze zorgvuldige overweging. Ons Keratop tegelpaneel is ontwikkeld met een slimme opbouw: een keramische toplaag gecombineerd met een XPS-bodyplaat. Deze XPS-bodyplaat fungeert als isolator, waardoor de onderliggende constructie niet opwarmt (een uitdaging bij traditioneel tegelwerk). Dit heeft een aanzienlijk positief effect op het energieverbruik: je hebt veel minder energie nodig om de ruimte te verwarmen of op een comfortabele temperatuur te houden.

Met Keratop TecBoard Paneel bieden we niet alleen esthetisch hoogwaardige oplossingen, maar dragen we ook bij aan energie-efficiëntie. Door de isolerende eigenschappen van onze XPS-bodyplaat hoef je je geen zorgen te maken over warmteverlies. Dit resulteert in minder energieverbruik en lagere verwarmingskosten, terwijl je toch een behaaglijke omgeving behoudt.

Kiezen voor Keratop betekent kiezen voor slimme energiekeuzes en investeren in zowel comfort als duurzaamheid. We zijn er om jouw projecten te voorzien van slimme, efficiënte oplossingen die bijdragen aan een energiebewuste toekomst.

Stel je vraag aan Edo of Idse

We vertellen je graag meer over hoe Keratop jouw projecten kan versnellen en hoe we overlast verminderen.

Bel naar: 0545 – 295002

Mail naar: info@keratop.nl

 

 

Maak kennis via onderstaande button:

Op de hoogte blijven?

Menu