Menu

Gratis monsterbox aanvragen

Maak kennis met Keratop!

Beleef Keratop

Maak kennis met Keratop, wij zijn dé nieuwe norm in tegelwerk!

Vul je gegevens in en ontvang een gratis monsterbox. We sturen u een bevestiging op de email.

  Uw gegevens


  Verzendadres


  Aanvullende informatie

  Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens enkel om je aanvraag te verwerken.

  Keratop – dé nieuwe norm in tegelwerk

  Bent u op zoek naar hoogwaardige wandtegels en vloertegels van uitstekende kwaliteit? Bij Keratop vindt u een ruim assortiment aan tegeloplossingen die perfect passen bij uw project. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, keukenupgrade of het betegelen van toilet, wij hebben de tegels die aan al uw wensen voldoen.

  Onze wandtegels zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Of u nu houdt van een moderne, strakke uitstraling of juist een warme en rustieke sfeer verkiest, wij hebben de ideale wandtegels voor uw project.

  Op zoek naar vloertegels die zowel esthetisch als functioneel zijn? Onze vloertegels bieden de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Met hun slijtvaste eigenschappen en hoge weerstand tegen vocht en vlekken, zijn onze vloertegels geschikt voor zowel drukbezochte ruimtes als intensief gebruikte commerciële omgevingen. Kies uit verschillende kleuren en formaten om een vloer te creëren die uw ruimte transformeert.

  Nieuwe innovatie in tegelwerk

  Wat Keratop uniek maakt, is ons innovatieve tegelproduct. Met Keratop kunt u genieten van de voordelen van keramische tegels zonder de rompslomp van traditioneel tegelwerk. Onze Keratop-panelen bieden een eenvoudige en snelle installatie, waardoor u tijd en kosten bespaart. Bovendien zijn ze lichtgewicht, waardoor ze geschikt zijn voor renovaties zonder extra belasting op de constructie.

  Bij Keratop streven we naar 100% klanttevredenheid. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw tegelproject. Van het kiezen van de juiste tegels tot het bieden van technische ondersteuning, wij zorgen ervoor dat u het beste resultaat behaalt.

  Ontdek de mogelijkheden van onze wandtegels en vloertegels op Keratop.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het verwezenlijken van uw tegeldromen.

  Contact

   Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.