Huurders ervaren minder overlast met Keratop

Een renovatie is een ingrijpend proces, omdat het vaak gepaard gaat met stof- en geluidsoverlast. Het renoveren van een leegstaande woning is al ingrijpend, laat staan als het een renovatie betreft in bewoonde situatie.

Doorlooptijd

Normaliter duurt een renovatie van een badkamer, keuken en toilet circa 12 werkdagen. Dit is niet het geval als je met het Keratop concept werkt! Een volledige renovatie van badkamer, keuken en toilet, voorzien van Keratop, is met 5 werkdagen realiseerbaar. Waarvan het Keratop werkproces maximaal 3 werkdagen in beslag neemt.

Toilet

Tijdens de ontwikkelingsfase van het Keratop concept is rekening gehouden met het idee dat een toilet zo snel mogelijk weer te gebruiken moet zijn. Het gebruik van Keratop zorgt er voor dat het toilet aan het einde van dag 1 weer te gebruiken is door bewoner.

Overlast

Keratop is een snijdbaar wand- en vloersysteem. Dit houdt in dat je panelen kunt snijden, waardoor zagen overbodig is geworden. Hierdoor wordt de overlast voor bewoners beperkt.
Vertrouwde gezichten
Verder is het voordeel van Keratop dat stukadoorswerk en sloopwerkzaamheden nagenoeg overbodig zijn geworden. De bewoner heeft tijdens het renovatieproces dus minder werklieden in zijn/haar woning. Dit wordt door bewoner als zeer prettig ervaren.
Samengevat heeft een renovatie met Keratop de volgende voordelen voor de bewoner:

  • Doorlooptijd wordt verkort;
  • Toilet aan einde dag 1 weer te gebruiken;
  • Overlast voor de bewoner wordt beperkt;
  • Bewoner ziet en communiceert met minder vaklieden, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Waarom een bewoner wel reden ziet om te bellen? Om te vertellen dat ze zeer tevreden zijn met het eindresultaat en de manier hoe het proces verlopen is!

Menu