Waarom innoveren niet spannend hoeft te zijn!

De gedachte heerst altijd dat werken met een nieuw innoverend product of systeem spannend is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

Keratop heeft ervoor gezorgd dat de eerste keer werken met Keratop niet spannend is, maar juist leuk en aanvoelt als vertrouwd. Keratop laat de vakman zien en voelen dat Keratop bijdraagt aan het werkplezier en geeft hen de mogelijkheid om met een innovatief systeem te werken.

Hoe pakt Keratop dit aan!

De eerste woning, de proefwoning, wordt begeleid door één van de instructeurs. De instructeur is tijdens verwerken van het Keratop concept, van begin tot eind, aanwezig. De Keratop-instructeur leidt de vakmensen in de praktijk op tot volwaardige Keratop specialisten, ook wel genoemd: Keratoppers!

Tijdens de renovatie kijken de mensen van Keratop mee. Zij staan paraat voor het beantwoorden van vragen, komen regelmatig op de bouw om de kwaliteit te controleren en onderhouden het contact met de opdrachtgever. Verder zorgen zij ervoor dat de distributeur voldoende voorraad heeft, zodat de voortgang op de bouw en logistieke processen gestroomlijnd blijven.

Kwaliteit staat bij Keratop hoog in het vaandel, evenals plezier en vertrouwen in het werkproces.

Met de vakkundige kijk op renovatie processen zullen zij er alles aan doen om de klant binnen alle disciplines van het proces te ontzorgen.

Keratop, de nieuwe norm in tegelwerk. 

Menu