Van de Klok

Krachten bundelen

Een kortere renovatietijd, veel aandacht voor bewoners en een luxere en moderne uitstraling als eindresultaat. Dit is wat we willen optimaliseren met onze samenwerking met Van de Klok.

”Sanyfix maakt gebruik van hoogwaardige prefab panelen van hardschuim met een keramische toplaag. Dankzij het beperkte gewicht en het grote formaat, zijn de hybride panelen eenvoudig door onze eigen vakmannen op bestaand tegelwerk aan te brengen. Dit levert niet alleen een grote tijdswinst op, maar zorgt tevens voor aanzienlijk minder stof- en geluidsoverlast voor de bewoner. Ook is er minder kans op schade doordat er nauwelijks sprake is van sloopwerkzaamheden.” Aldus Van de Klok.

Edo: ”Met het Sanyfix concept ontwikkelde Van de Klok jaren geleden al een oplossing voor woningcorporaties, waarbij de doorlooptijd van een complete BKT (badkamer / keuken / toilet) renovatie van acht naar enkele dagen wordt teruggebracht. Super gaaf dat men toen al direct de meerwaarde zag van ons circulaire renovatiesysteem Keratop (Dé nieuwe norm in tegelwerk).
Het doel van de strategische samenwerking betreft het intensief delen van kennis, systematisch renoveren, samen innoveren, verbeteren en dit uiteraard met plezier.”

Menu