436 woningen Sanyfix

Van de Klok heeft met Sanyfix de oplossing ontwikkeld voor woningcorporaties om BKT (Badkamer / Keuken / Toilet) renovaties efficiënter en met meer een moderne uitstraling uit te voeren. Sanyfix maakt gebruik van hoogwaardige Keratop-panelen, waardoor de traditionele renovatietijd van acht dagen wordt teruggebracht naar slechts enkele dagen, terwijl bewoners kunnen genieten van een prachtige vernieuwde leefomgeving.


Omvang: 436 woningen
“ Sanyfix scoort een 8,1 bij bewoners. Ze ervaren beduidend minder overlast. ” Dennis Kierkels

De Kracht van Sanyfix

Sanyfix maakt gebruik van de hoogwaardige prefab Keratop-panelen. Deze panelen bestaan uit hardschuim met een keramische toplaag, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Door het beperkte gewicht en het grote formaat van de panelen kunnen de vakmensen ze moeiteloos aanbrengen op bestaande tegelwerk, waardoor kostbare sloopwerkzaamheden worden geminimaliseerd.

 

Efficiëntie en Minimale Overlast

Dankzij de toepassing van Keratop-panelen ervaren bewoners aanzienlijk minder overlast tijdens de renovatie. De snelle en eenvoudige installatie zorgt voor een kortere doorlooptijd, waardoor bewoners weer snel kunnen genieten van hun vernieuwde badkamer, keuken en toilet. Het minimaliseren van stof- en geluidsoverlast draagt bij aan een positieve ervaring voor de bewoners tijdens het renovatieproces.

 

Veelzijdigheid en Moderniteit

Keratop-panelen bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De panelen kunnen eenvoudig worden bewerkt en in elke gewenste vorm worden gesneden, waardoor Sanyfix niet alleen geschikt is voor badkamer renovaties, maar ook in andere ruimtes kan worden toegepast. Denk aan de keuken, waar de vuurvaste keramische toplaag ideaal is als achterwand nabij het fornuis. De panelen zijn leverbaar in diverse tijdloze kleuren, waardoor ze een moderne en eigentijdse uitstraling geven aan de gerenoveerde ruimtes.

Duurzaamheid en Onderhoudsarm

Keratop-panelen zijn niet alleen duurzaam vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook omdat ze circulair toepasbaar zijn. Hiermee biedt Sanyfix een duurzame oplossing voor het vernieuwen van badkamers, keukens en toiletten. Bovendien zijn de panelen onderhoudsarm dankzij hun kras- en vlekbestendige toplaag, waardoor bewoners kunnen genieten van langdurig comfort en gemak.

 

Samenwerking en Bewonerstevredenheid

Van de Klok werkt nauw samen met de woningcorporaties om de Sanyfix/Keratop-renovaties succesvol uit te voeren. De bewoners hebben enkel positieve reacties gegeven over het product en de renovaties. De moderne uitstraling van de vernieuwde ruimtes heeft geleid tot tevreden bewoners, die met plezier hun nieuwe badkamer, keuken en toilet in gebruik nemen.

 

Conclusie

Met Sanyfix en de innovatieve Keratop-panelen heeft Van de Klok een doeltreffende oplossing gecreëerd voor efficiënte BKT-renovaties met een luxe uitstraling aan corporatiewoningen. Door de samenwerking met woningcorporaties wordt de woonkwaliteit verbeterd, terwijl bewoners worden ontzien van langdurige overlast tijdens het renovatieproces. Met de veelzijdige, moderne en duurzame eigenschappen van Keratop-panelen hebben bewoners nu de mogelijkheid om te genieten van de eigentijdse leefomgeving in hun gerenoveerde woningen.

 

Medemogelijk gemaak door Van de Klok, lees hier meer over de projecten van Sanyfix!

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

 

 

 

 

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu