49 woningen Helmond

In samenwerking met opdrachtgever Woonpartners staat Talen Vastgoedonderhoud klaar om een veelbelovend renovatieproject uit te voeren in Helmond. Binnenkort gaan ze van start met de renovatie van de eerste 49 appartementen. De eerste fase van het project omvat de oplevering van de eerste 7 woningen dit jaar, en we zijn enthousiast over de bijdrage van Keratop aan het succes van dit project.

Omvang: 49 appartementen
Woningcorporatie: Woonpartners
Locatie: Helmond

Duurzaam renoveren met keratop: een proefwoning als leidraad voor succes

Voorafgaand van het project hebben we een proefwoning gerealiseerd in samenwerking met onze instructeur. Deze proefwoning diende als basis voor het bepalen van de uitgangspunten van het project. De keuze voor Keratop als vloer- en wandafwerking was snel gemaakt.

 

Keratop past perfect binnen de duurzaamheidsvisie van Woonpartners. Het motto ‘Groots denken, klein beginnen en samen duurzaam eindigen’ sluit naadloos aan bij de eigenschappen van Keratop. Dit innovatieve materiaal biedt niet alleen visuele en praktische voordelen, maar speelt ook een belangrijke rol in het verkleinen van milieubelasting.

 

Een van de voornaamste redenen voor het kiezen van Keratop in dit renovatieproject is de mogelijkheid om de badkamer, een deel van de keuken en het toilet te voorzien van onze hoogwaardige materialen. Het gebruik van grootformaat panelen, die eenvoudig te bewerken zijn met een snijd-tool, biedt aanzienlijke voordelen voor de bewoners.

Vlotte en comfortabele renovaties met keratop: duurzaamheid en bewonersvriendelijkheid in helmond

In een renovatieproject waarin wordt gewerkt in bewoonde toestand, is beperking van overlast voor bewoners een absolute prioriteit. Keratop speelt hierin een cruciale rol door stof- en geluidsoverlast tot een minimum te beperken. De bewoners kunnen rekenen op een vlotte en comfortabele renovatie-ervaring, dankzij de toepassing van Keratop-panelen.

 

Om de levering van Keratop soepel te laten verlopen, werken we samen met Raab Karcher Nijmegen voor de distributie. Martijn Buuren van Raab Karcher draagt bij aan het succesvol realiseren van dit project.

 

Met dit renovatieproject in Helmond zetten we een belangrijke stap in de richting van duurzaam en bewonersvriendelijk renoveren. Talen Vastgoedonderhoud en Keratop, een combinatie die garant staat voor kwaliteit, efficiëntie en tevreden bewoners.

Menu