208 woningen Woensel-West

Caspar de Haan, onze strategische partner heeft in Eindhoven (Woensel-West), onlangs een indrukwekkend renovatieproject afgerond waarbij in totaal 208 woningen zijn voorzien van nieuwe badkamers, keukens en toiletten (BKT). Een opvallend kenmerk van dit project is dat de BKT volledig is uitgevoerd in Keratop, een innovatief materiaal dat diverse voordelen biedt.

Omvang: 208 EGW
Woningcorporatie: Woonstichting ‘thuis
Locatie: Woensel-West
Looptijd: november 2021 tot oktober 2022
Bijzonderheden: N.v.t.

Caspar de Haan zorgt voor topkwaliteit woningen

Naast de renovatie van de BKT heeft Caspar de Haan ook de meterkasten van de woningen nagekeken en indien nodig aangepast. Daarnaast is het MV-systeem grondig gereinigd en gecontroleerd, waardoor de algehele kwaliteit van de woningen is verbeterd.

 

Minimaliseer Overlast, Maximaliseer Efficiëntie

De keuze voor Keratop als materiaal voor de BKT-renovatie is gebaseerd op het belangrijke aspect van het beperken van overlast. Dankzij de goede samenwerking tussen Caspar de Haan en Keratop is er aanzienlijk bespaard op tijd en is de overlast tot een minimum beperkt gebleven. Het feit dat de panelen snijdbaar zijn en de renovatie met minder mensen kon worden uitgevoerd, heeft hieraan bijgedragen.

 

Comfortabel Wonen zonder Gedoe

Gemiddeld genomen duurde de renovatie van elke woning ongeveer 5 werkdagen. Het toilet werd zelfs binnen één dag volledig vernieuwd en kon direct weer in gebruik worden genomen. Dit snelle renovatieproces is zowel voor woningcorporaties als bewoners een belangrijk aspect, aangezien het ongemak tot een minimum wordt beperkt.

Resultaat

Om het succesvolle project op een feestelijke manier af te sluiten, heeft Caspar de Haan samen met de bewoners enkele leuke activiteiten georganiseerd. Het resultaat was een indrukwekkende klanttevredenheidsscore van maar liefst 9,3, wat de kers op de taart was voor dit project.

 

Conclusie

Met dit renovatieproject in Eindhoven heeft Caspar de Haan bewezen een betrouwbare en efficiënte partner te zijn op het gebied van badkamer-, keuken- en toiletrenovaties. Dankzij de keuze voor Keratop en de succesvolle samenwerking hebben zij bewezen overlast te beperken en kwalitatief hoogwaardige renovaties te leveren.

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu