250 woningen Helmond

In opdracht van Woonpartners is elk® bezig met de renovatie van circa 250 appartementen verdeeld over 5 torens in Helmond. Het doel van dit project is om een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige renovatie te realiseren. Voor de renovatie van de badkamers en toiletten is gekozen voor Keratop tegelpanelen, terwijl de keukens worden voorzien van duurzame keukens van Chainable, een toonaangevende leverancier van circulaire keukenoplossingen.

Omvang: 250 woningen
Woningcorporatie: Woonpartners
Locatie: Helmond

Efficiënte Renovatie met Keratop:

De keuze voor Keratop is gemaakt vanwege de verkorte doorlooptijd en de garantie van een kwalitatief hoogwaardige afwerking. De badkamers en toiletten worden volledig uitgevoerd met Keratop vloer- en wandelementen, wat een snellere en efficiëntere installatie mogelijk maakt. Door al het installatiewerk naar één wand te brengen, wordt niet alleen de bouwtijd verkort, maar is er ook nagedacht over de toekomstige beheerfase. Dit zal Woonpartners helpen om de onderhoudskosten op de lange termijn te minimaliseren en de bewoners een hoogwaardige leefomgeving te bieden.

Duurzame Keukens van Chainable:

In elke woning wordt een keuken geplaatst van Chainable, een leverancier die bekend staat om zijn duurzame keukenoplossingen. De keukens van Chainable zijn voor maar liefst 82% circulair, wat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen en dat ze aan het einde van hun levensduur opnieuw kunnen worden gebruikt. Deze duurzame keukens passen perfect bij de visie van Woonpartners om hun woningbestand te verduurzamen en een positieve impact op het milieu te creëren.

Conclusie

Het project verloopt voorspoedig en heeft zichzelf bewezen als een succesvolle samenwerking tussen elk®, Keratop en Chainable. Dankzij de efficiënte renovatie met Keratop tegelpanelen en de duurzame keukens van Chainable, worden 250 woningen in Helmond gemoderniseerd en verduurzaamd. Eind 2023 zal Woonpartners beginnen met een ander appartementencomple, waarbij mogelijk een andere aannemer betrokken zal zijn. Dit project zal een nieuw hoofdstuk inluiden voor Keratop en Chainable als duurzame partners in de renovatiebranche.

Met de inzet van Keratop en Chainable is dit renovatieproject een duidelijk voorbeeld van hoe efficiënte en duurzame oplossingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van woningbestanden en het creëren van waarde voor zowel bewoners als woningcorporaties. Het team van Keratop kijkt ernaar uit om samen te blijven werken met elk® en andere partners om toekomstige renovatieprojecten tot een succes te maken.

elk® – GEEN GEDOE

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

 

 

 

 

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu