43 woningen in Heeswijk Dinther

In Heeswijk Dinther is onze strategische partner, elk® Groep, druk bezig geweest met het renoveren van 43 eengezinswoningen. 20 van deze woningen werden voorzien van Keratop in de badkamer, keuken en toilet (BKT). Bij de overige woningen wordt geen BKT-renovatie uitgevoerd, omdat de bewoners de keuze hadden om wel-of niet mee te doen aan een BKT-renovatie

Omvang: 20 woningen BKT
Woningcorporatie: Woonstichting JOOST
Locatie: Heeswijk Dinther
Looptijd: 24 werkweken

Toepasbaar door een allround professional

Elk® heeft in samenspraak met de opdrachtgever voor Keratop gekozen. Omdat hierdoor sneller gewerkt kan worden dan met traditioneel tegelwerk, het een mooi product is en het luxe uitstraalt.

Voor de vakmensen van elk® was dit een van de eerste keren dat zij Keratop toegepast hebben. De eerste opmerkingen van de vakmensen waren dat ze de panelen heel licht vonden, dat de panelen goed te bewerken zijn en dat er veel resultaat geboekt wordt in korte tijd.

Mede door onze instructeur Harrie hebben de vakmensen van elk® geleerd te werken met Keratop en is er in korte tijd veel resultaat geboekt!

Bewonerstevredenheid

Elk® heeft enkel positieve reacties van de bewoners mogen ontvangen over het product. ‘’Keratop is een mooi en luxe uitziend product!’’.

Projectbezoek

Tijdens het project is meermaals een projectbezoek ingepland om de voortgang te bekijken, vragen te beantwoorden en tips&tricks te geven. Voor de buitendienst van Keratop is het gebruikelijk om op deze manier te horen wat de ervaring is in de praktijk en wat aandachtspunten kunnen zijn, maar ook om binding te houden met de vakmensen.

De bewoners hebben een duurzame woning met een eigentijdse uitstraling in de badkamers en keukens!

elk® – GEEN GEDOE

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu