236 woningen Wesselerbrink

Nijhuis Bouw heeft in de jaargang 2021-2022, circa. 236 woningen gerenoveerd voor woningbouwcorporatie Ons Huis in de wijk Wesselbrink te Enschede.
In deze woningen zijn de badkamer, keuken en toilet voorzien van ons Keratop renovatie systeem.

Omvang: 236 woningen BKT
Woningcorporatie: Woningbouwcorporatie Ons Huis Enschede
Locatie: Enschede
Looptijd: ca. 80 weken
Bijzonderheden: Keratop is prefab aangeleverd

Overlastbeperkend werken

Woningbouwcorporatie Ons Huis en aannemer Nijhuis Bouw hebben zich binnen dit project het doel gesteld met zo min mogelijk overlast te willen renoveren. Dit is dan ook de reden dat men heeft gekozen voor het Keratop renovatie systeem. Alle Keratop panelen zijn geprefabriceerd, dit houdt in dat alle panelen op maat aangeleverd werden en vooraf voorzien waren van sparingen. Daarnaast werd alles per woning gepakketteerd en aangeleverd. Hierdoor werd een snelle doorlooptijd van vijf woningen per week gerealiseerd, dit met zo minimaal mogelijk overlast.
Om het project zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we in de perioden van start tot en met oplevering meermalen het project bezocht en geëvalueerd. Dit om bij te sturen en tips en tricks te geven waar nodig.

 

Bewoners- en klanttevredenheid

De bewonerstevredenheid over het Keratop product was meer dan positief, daarnaast heeft aannemer Nijhuis bouw ook mooie klantcomplimenten mogen ontvangen.
Tijdens de evaluatie met Ons Huis hebben we ook een positieve beoordeling mogen ontvangen, men was erg tevreden over zowel het werken met Keratop, als de eigentijdse uitstraling.

Al met al een mooi project!

Gratis Keratop monsterbox

Wij laten je graag kennismaken met het Keratop paneel. Een monsterpakketje met twee miniaturen en een folder. In de folder lees je meer over de toepassingen en eigenschappen van het product en is gericht op de woningbouw en aannemerij. Op deze manier krijg je een beter gevoel bij het product en helpt het je de juiste keuzes te maken.

We zijn trots om partner te mogen zijn van DGBC

Samen streven we naar het verduurzamen van de samenleving | van lineair naar circulair

Op de hoogte blijven?

Menu