Waarom is Keratop zo geschikt voor renovatie?

Het Keratop renovatiesysteem! Sneller, lichter en eenvoudiger

Het Keratop renovatiesysteem wordt veelal toegepast binnen mutatie, vraag gestuurde en projectmatige badkamer-, keuken- en toiletrenovaties.

De hoogwaardige prefab tegelpanelen zijn opgebouwd uit een XPS isolatielaag met een keramische topafwerking. Door het lichte gewicht en het starre groot formaat zijn de tegelpanelen eenvoudig aan te brengen door elke willekeurige vakman over het bestaand tegelwerk. Naast grote tijdwinst, zorgt het tevens voor een bijna stof- en geluidsvrij werkproces. Ook worden sloop- en stukadoor werkzaamheden tot het minimum beperkt. Dit alles zorgt voor minimaal overlast bij de bewoners.

De Keratop douchevloer elementen worden fabrieksmatig voorzien van afschot en een afvoerput inclusief afdichting. Dit verkleind de kans op foutieve montage en lekkages.

De Keratop tegelpanelen zijn eenvoudig op maat te snijden en te voorzien van sparingen. Ze hebben een luxe, moderne uitstraling en zijn leverbaar in diverse tijdloze kleuren. De panelen zijn circulair toepasbaar en hebben een energiebesparende werking, het betreft dus een duurzame oplossing om op efficiënte wijze een badkamer, keuken en toilet te vernieuwen.

Het grote formaat van de tegelpanelen heeft als voordeel dat je weinig voegen hebt en hierdoor dus minder kans op schimmelvorming en lekkages. De toplaag is kras-, kleur- en vlekbestendig, waardoor het onderhoudsarm is voor de eindgebruiker.

Menu