Nijhuis ervaart

het zelf

 

  • Meer klaarmaken met minder vakmensen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Leegstand verminderend

Hoe is de samenwerking tussen Nijhuis en Keratop

Bij Keratop zijn we er trots op om onze strategisch samenwerking met Nijhuis Bouw B.V. aan te kondigen. Deze samenwerking brengt twee toonaangevende bedrijven samen met een gedeelde visie voor de toekomst. Het doel van deze samenwerking is om kennis en kunde te delen, systemische BKT-renovaties uit te voeren, te innoveren, te werken aan continuïteit en bovenal samen te werken met plezier.

“Keratop is een heel innovatief bedrijf dat met je meedenkt, samenwerken staat hoog bij hen in het vaandel en dat merk je gelijk. Het is alsof hun organisatie onderdeel uitmaakt van je eigen.”

Jan Keizer aan het woord

”De vestigingsleider van Nijhuis Bouw Enschede benadrukt dat de belangrijkste uitdagingen bij een BKT-renovatie doorlooptijden, overlast en betaalbaarheid zijn. Keratop biedt uitstekende oplossingen voor het verminderen van doorlooptijden en het beperken van overlast. Echter, betaalbaarheid blijft een punt van aandacht.

Voor- en nadelen van Keratop

Keratop heeft diverse voordelen: het beperkt overlast, vermijdt onnodige sloop, is industrieel, esthetisch fraai en onderhoudsarm. Aan de andere kant zijn er ook nadelen zoals kwetsbaarheid bij transport en moeilijkheid in reparatie.

Keratop zorgt voor een versnelde werkwijze door de mogelijkheid om multidisciplinair te werken met minder afhankelijkheid van specialismen. Dit leidt tot een kortere doorlooptijd van gemiddeld 7 dagen, inclusief sloopwerk. Nijhuis zet allrounders in voor BKT-renovaties, wat bijdraagt aan de efficiëntie en flexibiliteit van het proces.

Keratop blijft innoveren en biedt sterke oplossingen om doorlooptijden te verkorten en overlast te beperken, ondanks dat het systeem aan de prijzige kant is. De voordelen zoals minder overlast, geen onnodige sloop en een esthetisch fraai resultaat maken het een waardevolle investering in vergelijking met traditionele methodes.”

Projecten van Nijhuis

Overlast beperken, sneller werken en minder zwaar werk. Dit zijn redenen waarom Nijhuis graag werkt met Keratop. Het systeem is een droogrenovatie systeem en is uniek in zijn soort. We kunnen sneller projecten oppakken en zo dus ook meer oppakken. Doordat er niet gezaagd wordt en het systeem stofvrij is, hoeven bewoners geen tijdelijke huisvesting te zoeken. Zo houdt Nijhuis in samerwerking met Keratop de klanttevredenheid hoog.

Wat doen wij?

Wij leveren prefab wand en vloersystemen voor grootschalige projecten. We hebben een aantal standaard kleuren die zowel op de vloer als op de wand gemonteerd kunnen worden.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel

Dit is één van de punten waar Keratop zich op richt. Tuurlijk, het probleem is ontstaan vanuit het gebrek aan vakmensen in de toekomst. Maar als eindklanten niet tevreden zijn dan storten onze projecten in. Onze tegelsystemen zijn overlast verminderend. De snijdtechnieken zijn stofvrij en maken nauwelijks lawaai.

Als je met het Keratop systeem werkt; dan werk je tot wel 100% sneller dan met traditionele systemen. Binnen 5 dagen kun je met Keratop een BKT-renovatie uitvoeren.

Zo doen we dat?

Het Keratop systeem zorgt ervoor dat er meer werk gedaan kan worden door minder vakmensen in dezelfde tijd. De Keramische tegels zijn lichtgewicht, krastvast, vlekbestendig en onderhoudsarm. Overlast wordt beperkt doordat het geluidsarm is en stofvrij. Zo blijft de klanttevredenheid hoog.

Stel je vraag aan Edo of Idse

We vertellen je graag meer over hoe Keratop jouw projecten kan versnellen en hoe we overlast verminderen.

Bel naar: 0545 – 295002

Mail naar: info@keratop.nl

 

 

Maak kennis via onderstaande button:

Menu