Samenwerken aan klanttevredenheid

  • Meer klaarmaken met minder vakmensen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Leegstand verminderend

Hoe is de samenwerking tussen Hemink en Keratop

De samenwerking tussen Hemink en Keratop is gebaseerd op gedeelde kennis en expertise in de bouw- en renovatiesector. Beide bedrijven hebben hun krachten gebundeld om systemische BKT-renovaties (Badkamer, Keuken, Toilet) efficiënter en effectiever uit te voeren. Na het succesvol realiseren van een proefwoning en het optimaliseren van planningen en kostenbegrotingen in de Fazantstraat, hebben Hemink en Keratop besloten hun samenwerking verder te versterken.

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de focus op innovatie. Beide partijen streven ernaar om voortdurend nieuwe en verbeterde methoden en materialen te ontwikkelen. Dit wordt ondersteund door een gedeelde investering in onderzoek en ontwikkeling, waardoor klanten toegang hebben tot de nieuwste oplossingen. Daarnaast is continuïteit een kernpunt; door samen te werken kunnen beide bedrijven een stabiele en betrouwbare partner blijven voor hun klanten.

Hemink en Keratop bevorderen een werkomgeving die gebaseerd is op wederzijds respect, teamwork en enthousiasme. Deze positieve werkcultuur is essentieel voor het behalen van hoogwaardige resultaten en het waarborgen van een succesvolle toekomst in de bouw- en renovatiesector.

Rutger Vrielink aan het woord

Bij het renoveren van een badkamer, keuken en toilet (BKT) zijn er drie uitdagingen. Ten eerste moet de doorlooptijd zo kort mogelijk zijn om de overlast voor de bewoners te minimaliseren. Ten tweede is het belangrijk om geluid, stof en andere ongemakken tijdens de renovatie zoveel mogelijk te beperken. Tot slot moet de renovatie binnen het budget blijven om de kosten beheersbaar te houden.

Keratop biedt een innovatieve aanpak voor BKT-renovaties. Het systeem maakt het mogelijk om het bestaande oppervlak intact te laten, waardoor sloopwerk overbodig wordt. Dit resulteert in een kortere doorlooptijd en minder overlast voor bewoners. Het gebruik van Keratop halveert de renovatietijd van gemiddeld vier dagen naar slechts twee dagen. Bovendien zorgt de afwezigheid van sloopwerk voor een schonere werkmethode en minder stof.

De voordelen van Keratop zijn onder andere de kortere doorlooptijd, minder arbeidsuren en minder overlast voor de bewoners. Het systeem is ook circulair, wat betekent dat de materialen hergebruikt kunnen worden. Aan de andere kant is het een kostbaar product, wat een nadeel kan zijn. Je moet naar de lange termijn kijken (TCO).

Bij het gebruik van Keratop speelt duurzaamheid een grote rol. Het systeem beperkt afval, maakt gebruik van duurzame materialen en biedt een circulaire bevestiging, waardoor de panelen demontabel en herbruikbaar zijn. Voor het renoveren van BKT’s zetten we hoofdzakelijk timmermannen in.

Hoewel Keratop veel voordelen biedt, kan het systeem worden verbeterd door meer esthetische opties aan te bieden. Hierdoor kan het aantrekkelijker worden voor een breder publiek.

Projecten van Hemink

Hemink werkt graag met het Keratop-systeem vanwege de voordelen zoals minder overlast, sneller werken en lichtere werkzaamheden. Dit unieke droogrenovatiesysteem maakt het mogelijk om projecten sneller en efficiënter op te pakken. Omdat er niet gezaagd wordt en het systeem stofvrij is, hoeven bewoners niet tijdelijk ergens anders te verblijven. Zo zorgen Hemink en Keratop samen voor een hoge klanttevredenheid.

Wat doen wij?

Wij leveren prefab wand- en vloersystemen voor grootschalige projecten, beschikbaar in een aantal standaardkleuren die zowel voor vloeren als wanden geschikt zijn.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel

Keratop richt zich op het verbeteren van renovatieprocessen, mede vanwege het toekomstige tekort aan vakmensen. Een belangrijk aandachtspunt is klanttevredenheid; als onze eindklanten niet tevreden zijn, komen onze projecten in gevaar. Onze tegelsystemen minimaliseren overlast, aangezien de snijdtechnieken stofvrij zijn en weinig lawaai maken.

Met het Keratop-systeem werk je tot wel 100% sneller dan met traditionele methoden. Hierdoor kan een BKT-renovatie binnen vijf dagen worden voltooid.

Zo doen we dat?

Met het Keratop-systeem kunnen minder vakmensen in dezelfde tijd meer werk verrichten. De keramische tegels zijn licht van gewicht, krastvast, vlekbestendig en onderhoudsarm. Daarnaast zorgt het systeem voor minimale overlast, doordat het geluidsarm en stofvrij is. Dit draagt bij aan een hoge klanttevredenheid.

Stel je vraag aan Edo of Idse

We vertellen je graag meer over hoe Keratop jouw projecten kan versnellen en hoe we overlast verminderen.

Bel naar: 0545 – 295002

Mail naar: info@keratop.nl

 

 

Maak kennis via onderstaande button:

Menu